Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Bemutatkozás


Szeretettel köszöntöm, köszöntelek! Molnár Tímea kozmetikus mester vagyok!

„Azok lesznek boldogok, akik keresik és meg, is találják, hogy miként szolgálhatnak.”

2003-ban, mint pályakezdő kozmetikus Albert  Sweitzer teológus gondolataiban találtam meg hivatásom lényegét, ami nem más, mint az emberek szolgálata. Hivatásom sokszínűsége nap, mint nap újra és újra elbűvöl. A fő motiváció, hogy ezt a pályát választottam azon kívül, hogy emberekkel foglalkozhatok, még az, hogy ez a szakma hihetetlen tempóban fejlődik. Szinte napról napra jelennek meg a legújabb és legkorszerűbb kozmetikai eljárások, készítmények, hatóanyagok, amiket örömmel próbálok ki és alkalmazok. Fontosnak tartom, hogy mint szakember mindig napra kész, felkészült legyek, ezért szaklapokat olvasok, rendszeresen felkeresem a szakmai témájú honlapokat, szakmai konferenciákon, továbbképzéseken veszek részt, és időről időre visszaülök az iskolapadba. Ezek mind lehetővé teszik, hogy minél jobban elmélyedjek szakmám rejtelmeiben. 2006 óta foglalkozom a Studex cég kiváló minőségű füllyukasztó rendszerével és ékszereivel. Emellett orrpiercing behelyezéssel, 2013 óta, pedig már köldökékszer belövéssel is várom a kedves érdeklődőket.

Nagy - nagy örömmel tölt el, amikor kicsik és nagyok arcukon boldog mosollyal fülükben, orrukban, köldökükben csillogó ékszerrel köszönnek el tőlem.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok kozmetikai szalonomban!

Molnár Tímea

06 20 415 9200  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom!
kozmetika.szazszorszep@gmail.com - munkanapokon a küldött e-mailekre 24 órán belül válaszolok

Instagram elérhetőségem :       
 
 Facebook

A szolgáltatásaimmal kapcsolatos tundinvalókat, valamint referencia munkáimat facebook oldalamon is nyomon követheti:
Százszorszép Kozmetika Szombathely